hel

naar

HEMeL

Oudercoaching   -   Kindcoaching

Je wil als ouder het beste voor je kind. En soms loop je vast. Hoor je jezelf dingen zeggen die je net niet wou of reageer je op een manier waarvan je weet dat het je kind niet helpt. 

Soms is het gewoon moeilijk, je begrijpt het gedrag van je kind niet en je zou het zo graag anders zien. 

Je wil graag genieten van je ouderschap en hierin stevig en positief staan? Je wil graag een (nog) meer open en liefdevolle band met je kind ?

 

Ik ben er om samen met jou, te onderzoeken hoe je dit kan bereiken. Verwacht geen oplossing of antwoorden van mij; het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt die bij jou en je gezin passen.

Met de 'hel naar HEMeL'-methode ga je :

1) Herkennen wat er speelt, hoe jij en je kind precies in elkaar steken en wat de patronen zijn waarin je vastloopt in je gezin;

2) Communiceer je met EMpathie met elkaar zodat de diepere behoeftes naar boven komen van zowel jezelf als je kind, waardoor je kind zich echt gezien en gehoord voelt.

3) en is de weg dan vrij om te Leren zodat je samen manieren vindt om anders met elkaar, met heftige emoties, met grenzen om te gaan.

Wil je je kind (vanaf 5 jaar) in coaching laten komen, opdat het leert omgaan met zijn emoties, inzicht krijgt in wat er speelt en er ook aan de slag leert mee gaan? Dat kan ook ! 

Benieuwd of dit nu echt is wat jouw gezin nodig heeft ? 

Dan heb ik een cadeautje voor jou: een gratis 1 op 1 van 'hel naar HEMeL'-coachingssessie.

Tijdens deze sessie :

  • Maken we helder wat je wil bereiken voor je vurigsensitiefje en op welke manier je wil dat er met elkaar wordt omgegaan binnen je gezin.

  • Ontdek je de verborgen obstakels die de rust en je geluk binnen je gezin saboteren.

  • Na dit gesprek zit je opnieuw vol energie en ben je geïnspireerd om te gaan voor een gezin waarin er rust en harmonie is zodat jij en je vurigensitiefje(s ) kunnen genieten van elkaar en openbloeien.

Om jouw speciale coachingssessie te claimen, klik je op deze link.

 

 

Je bent met 

warmte welkom !

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 

 

 

 

VURIG SENSITIEF

Contact: Nessie De Zitter

info@vurigsensitief.com

 0032 473 950 420

Temse, België

 

Ondernemingsnummer 0669 808 061

IBAN: BE97 7512 0844 4249