top of page
hel naar HEMeL scan

Ondanks al jouw diploma’s en je open kijk op kinderen grootbrengen.


Ondanks de tips die je hebt opgepikt uit cursussen.

Ondanks de sessies bij de psycholoog.

Ondanks de kennis die je haalde uit mijn boek.


Ondanks je grote begaanheid met je vurig sensitief kind.

 

Heb je het gevoel dat je kind onhandelbaar is en voelt je kind zich overal onbegrepen.

Dat is niet alleen frusterend. Dat is ook verdrietig. Want als je alles al hebt geprobeerd en er verandert niks: hoe kan je dan je kind helpen om op te groeien tot een jong volwassene van wie je zeker weet dat zij/hij haar weg in het leven zal vinden.

 
Dat is mijn specialiteit.


Ik heb me niet alleen gespecialiseerd in Vurig Sensitief opvoeden, ik heb me ook verdiept in hoe ik hoogopgeleide ouders zoals jij kan helpen om die tools concreet in hun gezinssituatie toe te passen.
 
Een boek lezen of over je probleem praten bij een therapeut is één ding. De stappen ook daadwerkelijk implementeren en leren in te zetten op de momenten dat het ontploffingsgevaar heel hoog is, is een heel ander paar mouwen.
 
Daar heb je praktijkbegeleiding in de diepte bij nodig. En dat is exact wat mijn
Hel naar HEMeL begeleidingstraject doet aan de hand van mijn unieke Hel naar HEMeL methode.
 
Denk je nu: Ooh. Dat is wat mijn dochter/zoon en mijn gezin nodig hebben? Boek dan nu je

Hel naar HEMeL scan  
 

Dat is een videogesprek waarin ik een diepte analyse doe van wat er onderliggend speelt bij je zoon/dochter/jullie zelf en je laat  zien hoe het begeleidingstraject voor jullie gezin rust kan brengen.

Kies een moment dat past voor jou en je partner, vraag je scan hier aan, boek je moment in mijn online agenda en vul de vragenlijst grondig in. 

BELANGRIJK : in het bevestigingsmailtje krijg je als extra bonus een link naar de opname van mijn MASTERCLASS die je best vooraf volgt op een moment naar keuze, zodat je het maximum uit je 'hel naar HEMeL'-scan haalt.

bottom of page